Liposukce

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Re: Liposukce

Odeslatod Petra2nova v Pát 22. Zář 2017 12:15:42

Tak to jsou parádní výsledky, asi mi nezbyde než jen tiše závidět - to já bych se asi nedokopala, takhle makat. Chodím občas do fitka, ale moc mě to prostě nebaví...
Petra2nova

Odeslatod Mirkova v Pon 25. Zář 2017 12:50:17

Ale jo, to dáte, když jsem to dala já! Mě třeba fitko taky nebaví, chodím hlavně na sálové lekce, které mě teď už baví strašně moc, ale ze začátku jsem se taky musela přemlouvat, abych šla cvičit. Teď už jsem si na to tak zvykla, že se na lekce fakt těším :) Tak zkuste změnit fitko, v www.zone4you.cz teď máte první návštěvu zdarma, tak si to můžete jít nezávazně vyzkoušet :) Chce to do toho skočit po hlavě :) Držím palce!!
Mirkova

Odeslatod Mišell v Pon 09. Říj 2017 10:49:39

Jémeni Mirkova, ty máš fakt pocit, že jsem roky se sebou nic nedělala a jenom kynula? s007 a vůbec to že to někoho nebaví není o fitku! změna fitka mě vždycky akorát vydrtila víc, ten nový prostor a noví lidi... všechna fitka mají nějaké akce, stačí se podívat, ale pro někoho prostě chodit cvičit "do města" není. já cvičím sama, změnila jsem jídelníček a pomáhalo to, ale plandající kůži všechnu prostě nevycvičíš :D :D
Mišell

Odeslatod silvous06 v Sob 11. Lis 2017 21:08:04

Mohla bych se připojit do diskuze a zeptat se ohledně liposukce, zda ji tu některá z vás podstoupila a kde ?
silvous06

Odeslatod Letissie v Pát 24. Lis 2017 16:39:20

Co by vás Silvo ohledně liposukce zajímalo ? Já jsem byla na liposukci body tite na této klinice www.aesthevita.cz a jsem si jistá, že lépe jsem si vybrat nemohla.
Letissie

Odeslatod Mišell v Pon 18. Pro 2017 14:16:58

silvous06 napsal:Mohla bych se připojit do diskuze a zeptat se ohledně liposukce, zda ji tu některá z vás podstoupila a kde ?

AHoj, já ji mám za sebou a nadšení největší s001 Byla jsem v Medicom clinic (https://www.medicomclinic.cz/liposukce), všechno pro mě zařídili oni (i vstupní prohlídku) a teď už jenom odpočívám před svátky s004
Mišell

Odeslatod Zuzana v Ned 12. Led 2020 15:04:29

Ahojky, nevím, jestli je ten dotaz a diskuze ještě aktuální, ale osvědčila se mi klinika Medikhaus, kamarádka zase byla na Platan klinice. Určitě mi pomohla injekční lipolýza, lipsukce nee :oops: jen jsem měla malinko oteklou část (stehna) :oops: a v některých oblastech byly citlivé :roll: . Časem to ale opadlo a dnes je to paráda. :) Taky se mi líbil perfektní přístup personálu a lékařů. Jak jsem uvedla, tak kamarádka to měla podobně, ale byla na lipolýze břicha. Tak bych řekla, že zamiřte na jednu z nich, pokud chcete opravdu zeštíhlit nějaké své partie. s004 Držím palečky a dejte vědět, jak to proběhlo u vás. Zuzana
Zuzana

Odeslatod Mišell v Pon 29. Bře 2021 8:06:27

A změnila i nějak životosprávu? Mě vždycky zajímalo jestli to fakt pomůže (odebere počet těch tukových buňek) takže potom se přibírá "pomaleji" nebo je to hloupost a přibíráš vlastně stejně jako předtím? Díky !
Mišell

Předchozí

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.