Tantrické masáže

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Tantrické masáže

Odeslatod Kamila v Stř 08. Dub 2009 13:46:13

Ahojky,
máte někdo zkušenost s touto formou masáží? Přítel mě do toho nenápadně montuje, že by to rád zažil. Tedy jako masáž pro páry. Pročetla jsem si pár článků na webu, no je to celkem drahá záležitost a nejsem si moc jistá, jestli bych to chtěla. Uvítala bych, kdyby někdo s osobní zkušeností mohl popravdě napsat, co a jak.

Děkuji
Kamila

Re: Tantrické masáže

Odeslatod silvia v Sob 22. Srp 2009 19:07:58

dobrý deň Kamila

našla som Váš dotaz na Tantra masáž . Skúsim Vám zodpovedať z tej druhej stránky, pretože tieto masáže poskytujem / www.slunickovicka.cz / a aj vyučujem / www.tantrahealing.cz /.
Pokiaľ nemáte skúsenosť s takýmto druhom masáže rozumiem Vašim obavám , pretože pod pojmom Tantra masáž sú ponúkané častokrát aj erotické masáže spojené s erotickými službami a Tantra masáž sa tak dostáva do pozície niečoho z čoho nemajú - hlavne ženy dobrý pocit.

Rozumiem na druhej strane aj Vášmu partnerovi, pretože chlapi tento druh masáží radi vyhľadávajú, či už sami alebo spolu so svojími partnerkami v rámci partnerskej masáže.

Mne sa to zdá veľmi fajn, že Váš partner by rád absolvoval túto masáž s Vami , že chce mať zážitok z tejto masáže spoločný s človekom , ktorého miluje . Na základe reakcií od mojich klientov môžem povedať, že je to obyčajne veľmi príjemný zážitok a príjemná skúsenosť pre oboch ako i pre obohatenie partnerského vzťahu.
Nemusíte mať obavy. Pokiaľ si vyberiete z ponuky zariadení , ktoré sa tomuto druhu masáží venujú profesne, určite sa tu s Vami najskôr porozprávajú o Vaších obavách, predstavách, vysvetlia Vám ako masáž prebieha, zodpovedia na Vaše dotazy . Môžte sa potom sama rozhodnúť či masáž absolvujete alebo nie . Sú to zvyčajne ľudia, ktorí pracujú s otvoreným srdcom, profesionálne, majú príslušné vzdelanie, a rozumejú Vaším obavám i potrebám . / napríklad tiež url: tantramassage.cz , tantraspa.cz, tantramasaze.com, alebo i u mňa www.slunickovicka.cz /
Ak budete mať záujem dozvedieť sa nezáväzne o tantra masáži, jej postupe , i o partnerskej TM niečo viac, môžte sa ozvať cez mail, rada Vám zodpoviem i Vaše ďaľšie otázky
email: masaze@slunickovicka.cz

Prajem pekné dni Silvia
silvia

Odeslatod siva01 v Pon 22. Říj 2012 12:58:03

Pokud se vám do toho nechce, tak se do toho nenuťte. Tantrickou masáž si můžete udělat i doma, sami, vzájemně.. To má také své kouzlo. Nebo to zkuste sama a až budete vědět, že je to v pořádku, tak i s partnerem..

Můžete třeba i zajít na kurz tantry ( http://www.tantra-joga.cz/tantra/akce-kurzy.php ) . Tam se naučíte základní metody a techniky ( http://www.tantracentrum.cz/masaze/techniky ).

Komerční masáže beru spíše jako takovou ochutnávku ze světa tantry. Každopádně můžete být ráda, že se přítel o tantru zajímá ;)
siva01

Odeslatod marsh12 v Stř 09. Led 2013 8:21:19

Ahoj, mam dotaz, byl jste někdo na plastice nosu? Máte zkusenosti s dorou plastickou klinikou/chirurgií,?Jsem z Újezda u Brna, tak někde poblíz? Měla jsem úraz. A nos mi zůstal divný, tak bych chtěla jít konecne to zpravit.
cisco pass4sure [url=http://www.pass4sure.com/]cisco pass4sure[/url]
650-369 exam questions [url=http://www.pass4sure.com/650-369.html]650-369 exam questions[/url]
marsh12

Odeslatod Afinka v Stř 23. Dub 2014 10:29:21

Ahoj, já jsem se po první návštěvě www.tantra-masaz.cz do tantra masáží zamilovala :-). Chodíme na ně i s partnerem a moc se nám to líbí. Mám pocit, že to upevňuje náš vztah. Jsme více vyrovnaní, uvolnění a vidíme to na sobě. Můžu jen doporučit.
Afinka

Odeslatod Mišell v Čtv 02. Črc 2015 11:43:40

Ahoj,
já bych to sama chtěla s mužem zkusit, i když taky nevím, co od toho čekat. Jak taková masáž vůbec probíhá? :?:
Mišell

Odeslatod Katinka v Čtv 30. Čer 2016 16:18:14

Ahoj! :-) Já chodím na tantrické masáže, dalo by se říci, pravidelně. Samozřejmě jen když nemám v tu dobu žádného partnera. Určitě bych to doporučila všem, kteří o tom uvažují a dokonce jsou existují i párové masáže, ale to chce asi hodně volný vztah. Já bych žárlila :-D . Když chodíte častěji, tak bych doporučila chodit k tomu samému člověku. Že budou chlapy chodit na masáže k ženským je jasný, ale pro ženskou to může být zajímavý od masérky ženy! Jsou tam znatelné rozdíly v technikách, ženská zná svoje tělo líp, ale chlap se zase víc odváže a dokáže taky překvapit... Další důležitá věc je taky skutečnost, že k pořádné tantrické masáži prostě patří vyvrcholení (pokud si ho nechcete šetřit pro někoho jinýho). Spousta lidí o tom neví a myslí si, že chtít něco takového už hraničí s erotickými službami - ano, je to tak, tantrická masáž je o erotice a pokud někdo chce relaxační masáž bez sexuálního vzrušení, pak je na špatné adrese. Často chodím v Praze do NOM - www.eroticpraguemassage.com .
Katinka

Odeslatod Erika v Pát 29. Črc 2016 12:21:22

Souhlasím s tebou, zajdu jednou za cas a je pravda, ze se u toho clovek uplne uvolni a vypne. Byla jsem nekolikrát v Excelent masaze v Praze a budu chodit i nadále
Erika

Odeslatod Danka19 v Pon 01. Srp 2016 14:59:22

Láká mě to už dlouho, ale nenasla jsem odvahu. Po jak dlouhe dobe se uvolnis?
Danka19

Odeslatod Erika v Stř 03. Srp 2016 8:23:43

hned jak jsem vesla dovnitr a zacali jsme spolu mluvit, opadlo to ze me
Erika

Další

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.