nemoc DNA

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Re: nemoc DNA

Odeslatod Inka v Sob 24. Kvě 2014 19:47:11

Pro všechny trpitele DNOU. Vyléčit nejde běžnou chemií, můj manžel tím trpí také a dost často. Stačí párek a pivo a do rána je výsledek 100%. Trpí jako zvíře. Má také Milurit, APO-Allopurinal, ale to je jen na běžnou "údržbu." Začala jsem mu dávat bylinky, a už hodně dávno neměl ty ukrutné bolesti. Také pomocí nich zhubl,ale je třeba především odkyselit organismus a velmi bedlivě dodržovat pitný režim, aby se všechny kyseliny dostávaly z těla ven. Pokud máte zájem, jsem ochotná s Vámi projednat jednotlivě každý případ. Poradenství je absolutně zdarma. dudul@seznam.cz, 03-012803
Inka

Odeslatod saskia v Ned 25. Kvě 2014 8:08:16

Dobrý den,
záleží na tom jak máte vysokou hodnotu kyseliny močové v krvi.Zákledem je dieta, nesmí se černý čaj, maso, káva, cocacola to je základ atd. Nechá se léčit jak západní tak alternativní medicínou. Mám zkušenosti kombinaci diety a ajurvédy, k velkému zlepšení došlo již za 3 měsíce.Télo se vyčistí srovná se acidobazická rovnováha organismu, a srovná se vám mnoho jiných vleklých problémů Samozřejmě doba léčení je individuální. Když budete mít zájem můžete mě kontaktovat. Zde stránky o ajurvédě www.ajurveda-terapie.cz
Saskia
saskia

Odeslatod jkladno v Ned 25. Kvě 2014 21:04:53

Ahojky, já na dnu začala užívat ENZYCOL 40+ a jsem moc spokojený s účinkem.
jkladno

Odeslatod paasteelkaa v Čtv 29. Kvě 2014 14:27:24

Zdravím, bohužel jsme si u nás doma s touto nemocí zažili také své. :cry: Začali jsme ale s užíváním Enzycolu a musím říct, že fakt paráda. Konečně jsme našli něco, co funguje. :)
paasteelkaa

Odeslatod Kalkulajda v Ned 31. Srp 2014 20:42:19

Zdravím Vás. Co se týče toho přípravku Enzycol, také jej již nějakou dobu užívám. Musím přiznat, že jistá změna během užívání nastala, ovšem byl jsem i přesto trochu zklamaný, čekal jsem trochu více. Nicméně kolegyně z práce se trápí s dnou také a je s Enzycolem velmi spokojená. Asi je to také člověk od člověka jak moc přípravek zapůsobí...
Kalkulajda

Odeslatod ev.sev v Úte 30. Pro 2014 17:20:52

Vyzkoušela jsem na svou DNU už snad všechno, co je. Držela jsem přísnou dietu, nemoc mě stranila od okolí. Pak jsem se na vše "vyprdla" a povolila jsme si kafe, občas maso.. Výsledky se mi nezměnily, nehoršily se. Po nějaké době se mi začaly lepšit, z ničeho nic. Hledala jsem přírodní preparát a v nemocnici mi poradili Enzycol a ten teď beru od září a jsme spokojená. Přijde mi, že mi zabírá na bolest. Výsledky krve budou v únoru, kdy jdu na revmatol., tak uvidím. A maso, kafe i cukroví jsem se nevzdala, jen to neí denně:)
ev.sev

Odeslatod Vcelicka05 v Pát 17. Črc 2015 9:00:40

Našla jsem teď na netu, že by pry mohl pomoct i enzycol od maxivitalisu. Co je na tom pravdy a co už je reklamní trik? s004
Vcelicka05

Odeslatod ZdenickaT v Úte 21. Črc 2015 11:54:49

Já tedy na štěstí osobní zkušenost nemám. Ale manžel od kamarádky také trpí tímto onemocněním. Navíc se mu ještě přidala nadváha. Bylo mu doporučeno, ať zkusí ten enzycol a pravdou je, že se mu trochu ulevilo. Jsem velice zvědavá, jak to s ním bude pokračovat.
ZdenickaT

Odeslatod Vcelicka05 v Stř 22. Črc 2015 8:06:29

Tak to doufám a taky přeju, aby mu enzycol pomohl! Když už nic, určitě se mu uleví... Ty strašlivé bolesti bych nepřála ani největšímu nepříteli!!! :cry:
Vcelicka05

Odeslatod Čenda007 v Pát 24. Črc 2015 7:59:56

Dobrý den,
se dnou jsem měl řadu problémů. Pomohla mi až speciální dieta a enzycol. Určitě teda všem doporučuju vyzkoušet
Čenda007

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.