Kyseli listová v kombinaci s dalšími vitamíny

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Kyseli listová v kombinaci s dalšími vitamíny

Odeslatod Fanuška v Čtv 02. Říj 2008 13:31:04

Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Dnes jsem si byla v lékárně pro kyselinu listovou ACIDUM FOLICUM LÉČIVA. Užívám ji na lékařský předpis, před početím. Dále budu i v průběhu těhotenství ( v červnu jsem samovolně potratila, proto mi gynekolog užívání doporučil ).
Chtěla jsem se zeptat zda mužu kyselinu listovou kombinovat s vitamínovými tabletami Natures Bounty Hair - vlasový stimulátor, kde se kyselina listová také objevuje.
Děkuji za vaše názory.
Fanuška

Re: Kyseli listová v kombinaci s dalšími vitamíny

Odeslatod floo v Úte 17. Říj 2017 8:04:35

dostala jsem doporučení od doktorky na femibion s tím,že tam je vše potřebné komplet ke všemu,takže bych neriskovala další tablety
floo

Odeslatod Ella.Ella v Pát 26. Led 2018 17:49:51

Ahojky, zajímalo by mě, jak se tak všeobecně tváříte na užívání vitamínů? Je to vůbec třeba? Pomáhají? Nebo se zaměřit na stravu?
Ella.Ella

Odeslatod GabrielaNak v Pát 11. Led 2019 19:59:52

Ahoj, já jsem taky brala v těhotenství Femibion. Beru ho i teď, bylo mi zjištěno, že moje tělo nedokáže zpracovat kyselinu listovou z těla, a jediný vitaminy, který mají tu listovku naštěpenou je právě Femibion.
GabrielaNak

Odeslatod Petra2nova v Úte 15. Led 2019 17:19:33

Taky zrovna plánujeme miminko a asi bych chtěla začít řešit nějaký vitaminy. To je docela zajímavá ta informace s tou listovkou.
Petra2nova

Odeslatod GabrielaNak v Stř 16. Led 2019 18:59:28

Myslím, že ten Femibion je opravdu nejlepší volba na trhu. Přeji ať se brzo zadaří a pohodové těhotenství.
GabrielaNak

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.