Přípravek na hubnutí Lindaxa

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Re: Přípravek na hubnutí Lindaxa

Odeslatod Návštěvník v Úte 16. Bře 2010 9:04:04

Zdravím všecny,já Lindaxu užívala 30dní a zhubla jsem 6kg.Ani jsem nevěřila že to opravdu funguje :P Teť ji už asi 3 týdny neužívám a váha se mi stále udržuje,samozřejmě se nepřejídám.
Návštěvník

Odeslatod Martin v Ned 04. Dub 2010 6:00:39

Pomozte mi prosím s vyplněním dotazníku, který je součástí mé diplomové práce o lázeňských službách. Potřebuji znát Váš názor. Předem Vám ďekuji. Stačí když kliknete na následujíci odkaz. Ještě jednou děkuji. Odkaz : http://vase-zkusenost-s-lazenskymi-sluzbami.vyplnto.cz/
Martin

Odeslatod Madu v Sob 10. Dub 2010 16:40:10

Je to učine dobra zkušenost nedá se sehnat už
Madu

Odeslatod Svobodka v Sob 03. Črc 2010 12:39:14

Zdravím Vás,

až dojdete k tomu jedinému správnému názoru, že snížit tělesnou hmotnost a procento tělesného tuku se dá pouze přijetím správné potravy a pohybem a ne jen kupováním nesmyslných "zaručeněfungujících" výrobků a až dospějete do stádia, kdy budete chtít změnit Váš styl života a opravdu s tím budete chtít začít něco dělat a ne jen sedět na zadku a číst si o tom v kdejaké diskusi, tak zkuste načerpat informace z internetových stránek www.stylzivota.com

A psát Vám to tu budu tak dlouho, dokud konečně nepochopíte, že nepotřebujete nic jiného než pevnou vůli a dobře se najíst. Né hladovět a ani brát nějakou chemii

Naposledy oživil Anonymous v Sob 03. Črc 2010 12:39:14
Svobodka

Předchozí

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.