pomoc,bolesti zad.

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

pomoc,bolesti zad.

Odeslatod Miroslav. v Pát 07. Srp 2009 13:07:53

Zdravím,potřebuji pomoc.Mám neustálé bolesti zad, už pár let,byl jsem naCT, kde diagnostikovali herniaci ploténky,jinak mám artrozu druhého stupně, v kyčelním kloubu cystu 2,5 krát1,5cm,denodeně beru prášky na bolest, Nimesil, ibalgin,jednu dobu tralgit, nevím co mám dělat je to hodně omezující bolest, chuze atd,skoušel jsem masáže atd, efekt dobrý nicméně na chvíli, je mi37let, pokud mi muže někdo pomoct tak napište díky Mirek.
Miroslav.

Re: pomoc,bolesti zad.

Odeslatod ploim v Sob 23. Led 2010 16:00:38

Mám artrozu kyčlí 3.stupně.Je mi 43l.Ty problémy znám.Používám na to FLAMEXIN.Hodně to pomáhá.Nejlíp na noc.Dobrej je COXTRAL.
ploim

Re: pomoc,bolesti zad.

Odeslatod Maruška Bauerová v Pát 30. Črc 2010 1:06:45

Když jsem byla na operaci s kolenem, měla jsme ho dlouho potom oteklé, nehojilo se to, ke všem analgetikům mi doporučila ortopedka ještě preparát na posílení imunity a aby nebolely klouby, jmenuje se to curenzym, mně to teda zabralo a taky chodím plavat.

Naposledy oživil Anonymous v Pát 30. Črc 2010 1:06:45
Maruška Bauerová

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.