od lucka pucka v Pon 07. Bře 2011 14:52:22
dobrý den,
mám ztejnou zkušenost, jsou to pěkné potvory a jak na ně. Já skusila vše najednou nevím co pomohlo. Vermox v kombinaci s CIna(homeopatikum, může se brát dlouhodobě, 3x denně), dále jsem vyprala a vyžehlila všechno prádlo(spodní, povlečení), umyla celý byt dezinfekcí a hlavně kliky a vypínáče). nezapomínat pořádně omývat ovoce a zeleninu,ráno na snídani jsem si dala chleba s čertvým česnekem a sýrem(pomazánku) nebo jsem si do polévky po zahřátí vtlačila česnek, dýňová semínka, kyselé zelí a hodně vlákniny nebo něco s čeho často chodíte na stolici(aby se potvůrky hodně vypudily), nekousat a neolízávat nehtíky. Tohle je sice fuška, ale dle mého názoru lék nestačí, je to o zlozvycích které máme a roupy jsou všude kolem, v hlíně, v písku, na ovoci a zelenině a pokud je jednou získáte a nezakročíte ihned, je to boj né na týden, ale nejmíň na měcíc, jsou pak totiž rozlezlí po celém těle(udělají si dírky do krevního oběhu, do orgánů), zakročte ihned a nestyť te se, ať je vám 5, 15, nebo 50. Roupy má hodně lidí a jak jsem četla na diskuzích možná i váš lékař. Důležité je dodržovat základní pravidla, občas česnek, zelí atd.je to jem o zvyku. Hodně štěstí Lucka