nemoc DNA

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Re: nemoc DNA

Odeslatod podporazivota v Úte 12. Led 2016 20:12:35

Dobrý den, je velmi důležité si uvědomit, že u jakýchkoliv potíží jde vždy o to, zjistit příčinu zdravotních problémů, přičemž je možné říci, že u většinové populace je na prvním místě nevhodná strava, která způsobuje zdravotní problémy. Alergizuje, nedodává dostatek potřebných látek, zatěžuje svým složením, chemikáliemi, těžkými kovy.
Konkrétně u dny se jedná o usazování krystalků kyseliny močové v místech bolesti. Příčinou je nevhodně zvolená strava.
Proto je vždy na prvním místě, tak jak píšu v úvodu ne nastavit vhodný dietní program pomocí testů potravin, aby se eliminovaly ty potraviny, které člověku škodí.
K testům potravin je také nezbytné přiřadit jak komplexní, tak cílenou detoxikaci silnými přírodními prostředky, aby se škodlivé látky, které jsou v těle vyvedly ven a tak se tělu významě odlehčilo.Detoxikací se významě posílí imunitní systém, který pak může výrazně pracovat na eliminaci jakýchkoliv zdravotních potíží.
Mnohaletá praxe ukazuje, že kombinace testů potravin a detoxikace vede k nastartování autoléčebných procesů těla, které začnou výrazně eliminovat přetrvávající zdravotní potíže.
Josef Chocholoušek DiS.
podporazivota

Odeslatod TomKony v Úte 12. Dub 2016 10:34:39

Tak já mám zvýšenou kyselinu močovou, takže i problémy s dnou. Nedávno jsem objevil Enzycol, který prý zmírňuje bolest při "záchvatu". Užívám pravidelně 2 tabletky denně a zatím jsem prošel jedním "záchvatem" který nebyl tak hrozný.. Takže enzycol doporučuju.
TomKony

Odeslatod Vladimír v Ned 02. Pro 2018 13:21:33

Bez úpravy výživy nepřináší pouhá léková terapie dny pomocí Enzycolu trvalé výsledky. Příčinou dny je nevhodná výživa způsobující nadměrné ukládání krystalů kyseliny močové v kloubech a ledvinách. Účinná terapie zahrnuje přechodné vyloučení potravin, které způsobují zvýšený obsah této kyseliny v těle (některé z nich jsou překvapující) a použití konkrétních bylin a doplňků pro její vyplavení z těla. Poradím jak si upravit výživu, abyste se dny trvale zbavili. Kdo by měl zájem, může mne kontaktovat na čísle 608 155 338.
Vladimír

Odeslatod Adam Mach v Stř 05. Srp 2020 8:56:23

Dobry den, mám vysokou hladinu kyseliny močové a užívám alopurinol. Bohužel bez zlepseni a navíc mám koprivku a žaludeční a střevní potíže . Doslechl jsem se, že je na trhu preparát, novy moderní lek, Adenuric, jenže můj lékař mi ho nechce nasadit, asi kvůli ceně. To mi zjistila dcera v lékárně. Můžu lékaře nějak požádat o tzv. Lepší léčbu, když o ní vim? Jde mi o ten Adenuric, který je prý účinnější a čistí tělo od krystalů.
Děkuji
Adam Mach

Předchozí

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.