nemoc DNA

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

nemoc DNA

Odeslatod alena1551 v Stř 22. Dub 2009 17:53:49

chci se zeptat jak se tahle nemoc léčí? akdyz je na počátk jesti jde vyléčit?
alena1551

Re: nemoc DNA

Odeslatod JANA v Sob 22. Srp 2009 15:27:58

VŠECHNO SE DÁ VYLÉČIT SPRÁVNÝM JÍDLEM,A NÁVOD NA TO NAJDETE NA INTERNETU,CO SE SMÍ A NESMÍ JÍST.VYPILA JSEM 2 SKLENICE CITRONOVÉ ŠTÁVY,A HNED TO MÉNĚ BOLÍ.NASHLEDANOU.JANA
JANA

Odeslatod Don v Pon 11. Led 2010 15:15:05

tuhle nemoc jsem ''odhalil '' v počátku , doktor mě nebil schopen vysvětlit jidelníček atd.
Okamžitě jsem přestal jíst maso a jakkékoliv koření.Během následujícíh 3 měsíců nemoc postupovala , tak jsem začal užívat thc(kouření) + jsem dodržoval svůj jídelníček .Za následující 4 měsíce byla už nemoc na ústupu a já jsem shodil něakých 15 kg .
Moje kamarádka měla tuto nemoc taky ale více rozšířenou(loketní kloub)a ten si mazala konopnou mastí a nemoc odešla taky z kloubů pryč.
Jen bych chtěl podotknout že nejsem něaký podpůrce mariuhany , jen jsem se sní vyléčil . ;)
Don

Odeslatod otaklos v Pon 01. Úno 2010 5:07:02

Don napsal:tuhle nemoc jsem ''odhalil '' v počátku , doktor mě nebil schopen vysvětlit jidelníček atd.
Okamžitě jsem přestal jíst maso a jakkékoliv koření.Během následujícíh 3 měsíců nemoc postupovala , tak jsem začal užívat thc(kouření) + jsem dodržoval svůj jídelníček .Za následující 4 měsíce byla už nemoc na ústupu a já jsem shodil něakých 15 kg .
Moje kamarádka měla tuto nemoc taky ale více rozšířenou(loketní kloub)a ten si mazala konopnou mastí a nemoc odešla taky z kloubů pryč.
Jen bych chtěl podotknout že nejsem něaký podpůrce mariuhany , jen jsem se sní vyléčil . ;)

Take to musím zkusit. Včera mě pomohlo od bolesti střídání teplé a studené lázně. 3minuty v teplé vodě asi60stupnu a pak 20vteřin v ledové vodě to opakovat asi 20min.
otaklos

Odeslatod Studna.Radka v Pát 19. Úno 2010 7:10:26

Dobrý den! Mohu se zeptat na věk? Je mi 32 a nevím,zda mám tuto nemoc. Ale pravidelně mívám velké bolesti v kloubu na palci a teď poslední dobou i v koleni. Nechce se mi k doktorovi ať nevypadám jak hypochondr. Ale i v rodině(u otce) se dna vyskytuje. Poraďte! Díky Radka
Studna.Radka

Odeslatod fuckovalidka@seznam.cz v Ned 28. Bře 2010 10:14:20

alena1551 napsal:chci se zeptat jak se tahle nemoc léčí? akdyz je na počátk jesti jde vyléčit?
fuckovalidka@seznam.cz

Odeslatod Petr v Čtv 03. Čer 2010 15:55:15

Studna.Radka napsal:Dobrý den! Mohu se zeptat na věk? Je mi 32 a nevím,zda mám tuto nemoc. Ale pravidelně mívám velké bolesti v kloubu na palci a teď poslední dobou i v koleni. Nechce se mi k doktorovi ať nevypadám jak hypochondr. Ale i v rodině(u otce) se dna vyskytuje. Poraďte! Díky Radka

Většinou to začne na venkovní části palcového kloubu,koleno od toho taky bolí to je už moc nepřijemné... většinou je to bolest nesnesitelná,určitě bych zašel k doktorovi ten to zjistí.Každopádně z vlastní zkušenosti doporučuji hodně tekutiny ne minerálku nejlépe voda dobrá je s citronem.
Petr

Odeslatod petzim v Čtv 03. Čer 2010 15:59:54

Dobrý den,
hledám všude na netu, ale zatím bezúspěšně. Třeba někdo poradí. Manžel již několik let trpí dnou. Má klasické příznaky, bere Milurit a při akutním záchvatu léky proti bolesti. Poslední půlrok má dnu s malými přestávkami neustále, i když drží dietu a bere léky. Paní dr. říká, že se s tím nedá nic dělat a musí se s tím naučit žít. To ale přece není možné. Přece musí být ještě nějaké jiné řešení. Poslat ho na podrobné metabolické vyšetření? Nemáte někdo prosím tip, na kterého odborníka bychom se mohli obrátit?
Moc děkuji za rady a zkušenosti.
petzim

Odeslatod milenama v Úte 08. Čer 2010 13:22:00

pro petzim tak muj manzel je na tom stejne taky nevime co stim milurit nezabirá Colcium-Dispert je na zachvat dny nevim jestli znate pouze na predpis jeste jsou cipky indometacim manzel je polyka aby si je nemusel strkat nebo veral 75retart vse na pradpis tak snad vam neco pomuze milena
milenama

Odeslatod petzim v Úte 08. Čer 2010 20:07:41

pro milenama: moc díky, manželovi taky nejvíc vždycky pomůžou čípky indometacin, ale ty dnu neléčí, jsou prý jen na bolest :-( jen pro pobavení: dr.ho momentálně poslala na orthopedii :-) na jiném serveru mi poradili revmatologa, tak uvidíme, jestli se tam manžel vydá a něco se vyřeší...vám doma přeji co nejméně záchvatů, vím co to obnáší...petra
petzim

Další

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.