Zvláštní jevy při spánku

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Zvláštní jevy při spánku

Odeslatod Kuba188 v Pát 26. Úno 2016 11:39:57

Dobrý den,
za poslední 3 roky se mi ve spánku stává takový zvláštní jev. Stává se mi to přibližně jednou do měsíce. Když usnu tak pár hodin po tom se mi vždycky (zdá) nějaká hrozná věc a já z toho vždycky vyběhnu z postele až na chodbu a tam si po až po pár vteřinách uvědomím, že to byl jen (sen) nebo představa. Buď se mi zdá, že na mě padá strop (opravdu vidím jak padá), tak vyběhnu z postele. Nebo kolem sebe vidím pavouky nebo hady, tak vyběhnu a za pár vteřin je to zas v pořádku. Včera se mi stalo, že jsem vyběhl (už ni nevím proč) a pak jsem za dvěřma viděl hady cca na 2 sekundy a pak jsem se zase v klidu vrátil do postele. Jsem vždycky hrozně vyděšený, už od mala jsem míval živé sny, ale vždycky se uklidním, když po pár vteřinách zjistím, že se mi to jen zdálo. Děje se mi to vždycky jen ve spánku. Chci se vás jen zeptat, zda je to aspoň trošku normální? Začínám mít z toho už trochu obavy. Četl jsem na internetu spoustu zvláštních spánkových jevů, ale chtěl jsem se raději zeptat.
Kuba188

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.