Ahoj, já teda vím, že jsou finančně méně náročné, ale o té čistotě jsem neslyšela, chce se to mrknout na internet na nějaké stránky, kde to bude více popsané a pak to nějak řešit
No já jsem se právě už dívala na jrd.cz, oni právě prodávají několik bytů různých velikostí, tak plánujeme jít na prohlídku a jsem zvědavá, co nám k tomu řeknou… Doktorka už nám taky doporučila podniknout nějaké kroky…
Dobry den je mi 15 let a ještě před rokem jsem měla astma na dost vysoké úrovni. Moje mamka už nevěděla co dělat nic mi nezabíralo až potom v létě jsme jeli k moři hned se mi to začalo zlepšovat. Teď už je to lepší ale nejvíc na astma zabírá změnit klima to už vím. Astmatem trpím už od 1 roku a už se nemůžu vyléčit.
No a s tím astmatem myslíš, že by aspoň změna domácího klimatu pomohla? Nebo spíš, tobě je doma dobře, když máte čerstvě uklizeno a nikde žádný prach? Pociťuješ tyto změny?
Ahoj, mám doma alergika a teď s jarem je to ještě horší, chci se zeptat jak řešíte třeba úklid doma? Chci to,co nejvíc ulehčit! Takže jestli nějaký filtr… nebo nějaký vychytávky