Hrudní kost- zduření, bulka, tkáň??

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Hrudní kost- zduření, bulka, tkáň??

Odeslatod Levama v Úte 06. Led 2015 17:17:05

Dobrý den. Předem diskuze bych ráda podotkla, že se docela hodně pozoruji..anatomie, lékařství, to vše mne velmi zajímá...a jsem asi trochu hypochondr joker joker joker
Prosinec byl u nás doma hektický, měla jsem postupně hospitalizovány obě děti...Ve stresu jsem si všimla, že mezi prsy (vyloženě na hrudní kosti uprostřed prsů) mám zduřeninu, tkáň. Samozřejmě jsem si inkriminované místo prohmatávala tak, že mě druhý den bolel celý hrudní koš :D Teď, při zklidnění, zduřeninu hmatám stále. Pevnou, spíše hrubou žílu (3 krát 2 cm) hmatám stále...Je mírně pohyblivá oproti spodině, pevná tkáň....svalovina? Nejlépe bych ji přirovnala k velikosti jedné bramborové šišky:-))
Hledám, kde můžu, co je na hrudní kosti..jaká výstelka? Žíla, uzlina..nic nenacházím. Můžete se prosím, dámy, prohmatat? s005 s004 joker :-) Máte místo rovněž se zduřeninou nebo hmatáte pouze hrudní kost????Děkuji s001 s005
Levama

Re: Hrudní kost- zduření, bulka, tkáň??

Odeslatod mišule v Stř 18. Úno 2015 10:37:09

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli Vám na dotaz někdo reagoval, taktéž jsem si něco podobného nahmatala a zajímalo by mě, jestli je to normální.
Děkuji.
mišule

Odeslatod Levama v Stř 18. Úno 2015 16:11:19

Nikdo nereagoval..:-) Asi to bude normální:-), bolí mě to místo ale po měsíci stále, chystám se na sono. Předpokládám, že to bude fyziol. tkáň:-)
Levama

Odeslatod mišule v Čtv 19. Úno 2015 8:44:43

Tak pak dejte vědět, co jste se dozvěděla :-) Děkuji
mišule

Odeslatod Jíja v Pát 19. Úno 2016 19:58:48

Ahojky mám to samé, vypadá to jako otok mezi prsama. Ty provázky jsou asi ty
břišní svaly jen ten otok vypadá hrozně.
Zjistila jsem, že na hrudní kosti začíná břišní sval a já ho mám po kýle rozestouplý.
Dneska jsem byla u rehabilitační - prý něco jako otok.
Na kontrole na plicním prý je to podle sestřičky - hrůza, podle doktorky normální.
No jdu na plánovanou kontrolu na mamo tak se zeptám doktora, aby to sjel
ultrazvukem.
Na netu opravdu nikde nic není.
Nebolí to jen mám prsa daleko od sebe a dle mé skoro 80. leté maminky,
jsem před dvě lety zhubla a tak je to víc vidět.
Jenže já mám panickou poruchu (název pro hypochondrii). A tak jak něco objeví je zle.
Ještě, že mám lexaurin.
Dej vědět jak jsi dopadla.
Jíja

Odeslatod nevimjmeno v Sob 27. Čer 2020 21:56:40

Dobrý den, vím, že už je to nějaký ten pátek, co se tohle téma řešilo, ale jen by mě zajímalo, jak jste dopadly. Mám podle popisu také to, co se tady řešilo. Jak jste teda dopadly a co to bylo?
Děkuji za odpověď.

PS: opravdu nikde o tom nemůžu nic najít.
nevimjmeno

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.