Liposukce

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Re: Liposukce

Odeslatod sarkanova3333 v Pát 03. Črc 2015 13:11:03

ahoj misto liposukce bych se spise zamerila na zdrave jidlo a trochu pohybu coz si myslim ze diky diteti urcite mas, ale co treba delat nejake vetsi vylety atd? hlavne nci nehrotit vsichni si mylsi ze tim ze prestanou jist tak ze to hned pujde dolu ba naopka musi se zacit pekne polehoucku. ja jsem zacala ted chodit na zdrave obedy do pankrackeho rynku doma si delam taky zdrave jidlo a hlavne dodrzuji pitny rezim a trochu cvicim a mam 8 kilo dole za mesic joker
sarkanova3333

Odeslatod petrBí v Úte 06. Říj 2015 15:23:09

Ta vaserlipo mě už zajímala. ale zjistil jsem, že je inavzivní a celkem dost drsná http://www.realself.com/video/12-seconds-of-vaser-liposuction-for-lipedema-or-painful-leg-syndrome..
takže opatrně. mám za sebou břicho, dal jsem neinvazivní ultrazvuk a ještě lipo laser je dobrý.
petrBí

Odeslatod sarkanova3333 v Pát 15. Dub 2016 12:07:28

Byla jsem na liposukci na perfectclinic.cz a jsem hodne spokojena :-) vsichni skveli a dobre vysledky co maji i na strankach me donutili tam zajit na konzultaci a pak jsem se rozhodla ze to podstoupim a vse v poradku a dokonce vic.
sarkanova3333

Odeslatod Mirkova v Ned 23. Říj 2016 18:08:45

Ahojky, šetřím si přes rok na liposukci a chtěla bych to konečně realizovat. Nějaká spolehlivá klinika v Brně ? Jak to probíhá na co se připravit ? Kolik si tak průměrně připravit . Omlouvám se jestli to už někde někdo řešil ale potřebuji konkrétně to Brno, Praha je pro mě moc daleko
Mirkova

Odeslatod Petra2nova v Úte 25. Říj 2016 19:05:13

Já se toho celkem bála ale pak když jsem uviděla přístup pana doktora tak strach opadl, udělal to fakt krásně a bolesti minimální. Dobře vybírejte kam na to jdete ! já byla spokojena u medikhaus.cz mají to jak v Brně tak v Praze můžete porovnat třeba ceny a tak. Přeji krásné dny bez trápení
Petra2nova

Odeslatod cathrin1980 v Pon 14. Lis 2016 15:45:28

Dobrý den, taky jsem to už nemohla vydržet a 3/4 roku po porodu jsem šla na u nás v Brně na kliniku medik haus kde dělají zákrok zvaný ulthera slim. Jde o redukci tuku s výsledkem do 6 týdnů..zhruba. Velice milý personál a nebolestivý zákrok, takže pokud přemýšlíte o něčem takovým tak tohle je velice seriozní. Je pravda, že teď se hlídám se stravou a snažím se alespoň nějak sportovat. Podívejte se na jejich stránky a sama si můžete udělat názor.
cathrin1980

Odeslatod mamura v Pát 25. Lis 2016 10:15:57

Byla jsem na zákroku, zvaný ulthera slim na klinice medik haus. Je to redukce tuků - je bepečnější, levnější a není to takové to tradiční odstanění. Ošetření trvalo hodinu a výsledek se dostavil do pár týdnů. Já jsem s tím velice spokojena a mužu doporučit. Zkuste se podívat na jejich stránky at máte větši srovnání s ostatními.
mamura

Odeslatod Mišell v Čtv 27. Dub 2017 23:10:57

Ahojte :)
Od té doby co jsem tu naposledy psala jsem hodně přibrala ale už půl roku se sebou dost makám a tak si za odměnu dám tu liposukci :) Peníze co bych normálně dala na čokolády a kafíčka sem ukládala do taštičky a (s přispěním manžela joker ) jsem si našetřila na operaci s005 za týden mám první konzultaci s chirurgem v ordinaci Medicom Clinic joker Já se tak těším! :D
Mišell

Odeslatod Mišell v Čtv 07. Zář 2017 12:32:17

Ahojte všechni! joker
Tak jsem konečne (!!!) byla na té konzultaci! Pan doktor byl strašně příjemný, seznámila jsem se na té konzultaci fakt přímo s tím co do mě bude řezat! takže na liposukci mám daný termín, jediné co tak teď vynechám úplně cukr (ten jsem si dáala jenom do odpoledního kafe, takže teď sbohem cukre úplně!)
Uažuju žebych si zařídila blog kde bych pak dala fotky před a po... měl by někdo zájem se na něco takoého podívat? Oni to mají přímo lidé z Medicom clinic na webovkách tady https://www.medicomclinic.cz/liposukce-bricha ale já bych k tomu i něco napsala, poslala necenzurované fotky... joker
Mišell

Odeslatod Mirkova v Úte 19. Zář 2017 13:10:12

Jémine lidi, kašlete na liposukce a začněte se sebou něco dělat. Já měla 89 kg, pak mě něco seplo a řekla jsem si, že takto to dál nejde. Zapsala jsem se do zone4you, a začalo tóčo - posilka, sálové lekce, sauna, nové stravovací návyky. Nechala jsem si poradit přímo od trenérů a pořádně jsem se do toho obula (tedy jak jen to při té váze šlo!). Teď mám 71 kg a stále makám, chtěla bych se dostat na 65nělámu to přes koleno. Cítím se dobře i tak. Chce to jen chtít a při prvním problému nepovolit! A není to o tom, že nejím, jím hodně jen jinak než dřív.
Mirkova

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.