Liposukce

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Liposukce

Odeslatod Karin59 v Pát 08. Čer 2012 8:48:03

Ahoj, tohle téma jsem tady ještě nenašla, tak ho zakládám, doufám, že to nevadí... Uvažuju celkem vážně o liposukci. Po porodu nemůžu shodit ať dělám, co dělám, a vím, že vždycky je to lepší přirozeně, cvičením, správnou stravou atd, ale dělám proto fakt všechno, a ta ručička na váze se ani nehne :). Chci prostě zase bez problémů jít na koupák, abych se nemusela stydět.

Jaký máte na to názor? Má tady někdo liposukci a může mi někoho doporučit? Děkuju za odpovědi :)
Karin59

Re: Liposukce

Odeslatod Griotka v Čtv 15. Lis 2012 10:45:17

Jak už tady padlo, liposukce je primárně pro zeštihlení problémových partií, hodí se pro ženy(muže), kteří jsou celkově ok, jen mají nějaké problémové partie. Pokud jste celkově obézní - liposukce Vám nepomůže.

Moje známá byla a já s ní byla na konzultaci. Doktor nám říkal, že je to dnes poměrně běžná věc, chodí hodně holek, ale prostě to nepoznáte - zahojí se to a není to vidět, vpichy jsou maličké, jizvičky jak od komára, nebo žádné. Modřiny zmizí několik dní po operaci.

Co se toho břicha týče, pokud je to ten převislý špekanek, tak budiž. Ale pokud je to pneumatika, je něco špatně se stravou a vnitřním břišním tukem, a to vám liposukce nepomůže. Opravdu až krajní řešení. Hodně štěstí těm, které se rozhodnou to hecnout!
Griotka

Odeslatod Peťaa v Úte 25. Čer 2013 12:31:24

Souhlasím s griotkou, že liposukce je ideální pro lidi, kteří mají třeba širší boky nebo stehna,ale pro obézní lidi. Těm to podle mě stejně nepomůže, protože pokud se člověk nijak nehlídá třeba ve stravování nebo necvičí, tak to stejně nabere zase. Navíc člověk nepřibere v těch místech, kde liposukce proběhla,ale vedle, takže to může vypadat potom zajímavě. Kamarádka na ní taky byla, neuhlídala se a stejně je na tom prakticky stejně nebo možná ještě hůř než před liposukcí. Já se na ni taky chystám,ale je mi jasné, že mě to něco bude stát (ještě teda nevím ke komu). Cvičím pravidelně,ale i tak se nemůžu zbavit přetékajících boků z kalhot, zbytek mi jde tvarovat cvičením.No a ve cvičení hodlám taky pokračovat, už jeden z toho důvodu, že mě přestaly bolet záda,ale taky mám víc energie a zvládám vybíhat schody do sedmého patra bez zadýchání :)
Peťaa

Odeslatod Sabrina v Ned 23. Bře 2014 18:13:49

Já bych do toho asi nešla, bojím bojím, raději budu makat a makat, myslím že cíleným cvičením s odborníkem přes stravu a cvičení to půjde také :)
Sabrina

Odeslatod Sabbka v Úte 27. Led 2015 18:17:54

Mám kamarádku, která byla na liposukci boků a stehen a protože byla nesouměrná, pomohlo jí to hodně. Ale kdyby zároveň neupravila stravu /docházela k poradkyni/ ,tak by jí to nebylo moc platné...Musí to být prostě jedno s druhým,jinak to nefunguje.
Sabbka

Odeslatod JarkaK2102 v Pon 27. Dub 2015 20:23:03

Ahoj, souhlasím s výše uvedeným názorem. Ono samo to nepůjde, ale při rozumném stravování to může jít ruku v ruce.... Já jsem teď hodně zhubla, ale boky se mě pořád drží, ne a ne se tukových polštářků zbavit :-( Kamarádka mi poradila neinvazivní liposukci Vaserlipo...načetla jsem si na jejich stránkách info o zákroku, co to obnáší atd. Ale stále se nemůžu rozhodnout... Bylo by moc hezké, kdyby to fungovalo :-)
JarkaK2102

Odeslatod Danka19 v Pon 08. Čer 2015 12:28:17

taky s vámi souhlasím. Ale bohuzel to vzdycky nejde. Moje sestra má dvojčata a postavu ji to proměnilo hodně. Byla na liposukci břicha, toho se nemohla zbavit at cvicila, jak chtela. A nechala si i zpevnit prsa, jenom proste, aby měly tvar. Několik let po porodu jsem ji neviděla v šatech nebo v plavkách a ted, co má asi rok po operaci už si oblíká úplé věci a je z ní cítit spokojenost.Taže můj názor je takový, že když to jde, proč toho nevyužít.
Danka19

Odeslatod Erika v Pát 19. Čer 2015 16:03:51

myslím si to samé, když to jde, proč ne. Ale měla bych určo strach z nepěkně odvedené práce, takže bych asi dlouho hledala nějakého dobrého a ověřeného plastika. přece jenom když se to nepovede, vypadá to hrozně. kdybych měla popřemýšlet nad plastikou, jdu na nová prsa :-)
Erika

Odeslatod Verča L. v Pon 22. Čer 2015 12:32:16

s jakým plastikem máte zkušenosti? chtěla bych si nechat přišít uši, ale vybírám kam. Nepospíchám, abych dobře vybrala. Máte dobrou osobní zkušenot?
Verča L.

Odeslatod Mišell v Čtv 02. Črc 2015 11:38:26

JarkaK2102 napsal:Ahoj, souhlasím s výše uvedeným názorem. Ono samo to nepůjde, ale při rozumném stravování to může jít ruku v ruce.... Já jsem teď hodně zhubla, ale boky se mě pořád drží, ne a ne se tukových polštářků zbavit :-( Kamarádka mi poradila neinvazivní liposukci Vaserlipo...načetla jsem si na jejich stránkách info o zákroku, co to obnáší atd. Ale stále se nemůžu rozhodnout... Bylo by moc hezké, kdyby to fungovalo :-)

Ahoj, myslíš tohleto? http://www.vaserlipo.cz/zakrok-vaser-lipo Mně to doporučovala švagrová, tak na to už měsíc koukám a ne a ne se rozhoupat. Přece jenom se člověk bojí. Kdybys nakonec šla, dej vědět, jaké to bylo. :lol: Švagrová sice říkala, že to nebolí a tak a je pravda, že je to kočka, ale stejně...
Mišell

Další

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.