zácpa

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

zácpa

Odeslatod lucky v Čtv 30. Čer 2011 9:27:59

Dobrý den,myslíte že je dobré vyprazdńovat se při funkční zácpě vyvolávaným zvracením(myslím kartáčkem v krku apod...)?Zkoušela jsem to ale mám strašně podrážděný krk,žaludek a kazí se mi zuby :cry: .Nevíte jak s tou zácpou bojovat?!Jako třeba nějakou dietou nebo tak? :|
lucky

Re: zácpa

Odeslatod Dana84 v Stř 02. Lis 2011 11:29:28

Dobrý den, asi přesně nevím, co je to funkční zácpa, ale bratrovi pomohly kapičky, až si stěžoval, že chodí několikrát denně :lol: Nevím, jestli se to sem může, ale klidně se mi izvěte na mail ;-) dana.db@seznam.cz
Dana84

Odeslatod verska v Pát 12. Dub 2013 9:18:25

Určitě bych nedoporučovala bojovat se zácpou zvracením, domnívám se že to na zácpu nemá vliv a pak když si naučítě tělo na zvracení, tak se toho budete těžko zbavovat, takže by jste mohla špatně skončit.

Je spousta tipů jak se zácpy zbavit. Například bylinné čaje, kašičky, ..... o všem se můžete dočíst na stránce ke je článek s tipy a recepty jak se zbavit zácpy pomocí bylinných čajů a kašiček, které si doma uděláte je na této adrese:

http://www.usedmikrasek.cz/index.php?uri=/zacpa-a14

Zde si můžete nechat na Váš email zaslat zdarma a nezávazně knihu s těmito recepty, které si pak můžete lehce vytisknout anebo uložit pro budoucí potřebu :-)

Obrázek
verska

Odeslatod jarmila.bob v Úte 16. Dub 2013 9:52:33

Zvracení bych taky vyloučila... Už jenom kvůli činnosti samotné, pocitu v ústech a následném zápachu. Nejúčinnější je pohyb, spoustu vlákniny (dobré zkušenosti mám se švestkami) a hodně pít... Mně taky pomáhá ranní káva (slabá rozpustná s mlékem), ale znám lidi, co mají s kávou opačné zkušenosti. A pokud ani toto nezabere, tak se stavit v lékárně...
jarmila.bob

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.