Ahoj nemáte tu někdo podobnou zkušenost . Cca před půl rokem se mi pod levou čelistí u krku udělala ohromná boule která byla horká, bolela . Po 4 dnech jsem už bolestí se došoupala k doktorce a ta mě poslala na krční, tam mi řekli, že je to od zubů
a poslali mě na stomatochirurgii. Jediné co mi tam chtěl doktor udělat je vytrhnout lehce narušenou sedmičku, tu jsem nedala tak mi dal antibiotika.
Po cca 2 dnech mi to začalo ustupovat a v ústech jsem cítila hnis. Pravda zuby mě tenkrát bolely ale vzhledem k tomu, že rostly všude možně moudráky tak ani nevím kde to bolelo.
Zůstala mi pod krkem malá uzlina (váček?) který nebolel ale byl cítit na šáhnutí "že tam něco je ".
No a dnes se mi udělalo opět to samé ale poměrně menší - nebolí, jen je to tvrdé . Nebolí mě ani zuby. Doktorce se nezdálo , že by to bylo od zubů, pravděpodobně zánět slinné žlázy.....
Moje otázka, beru druhým dnem antibiotika, zánět vůbec nebolí, mačkání nepomáhá........prostě mám pod čelistí bouli........nevíte jestli to zmizí ? Nebo co se s tím dá dělat ? Díky
Každá rada drahá, děkuji