zácpa u malých dětí

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

zácpa u malých dětí

Odeslatod maleficarum v Ned 30. Kvě 2010 11:51:48

Dobrý den
potřebovala bych poradit,zda je možná homeopatická pomoc pro děti,u kterých je problém se zácpou.Dcera (2,5r) dostala před 9 měsíci antibiotika,která ji strašně ucpala a probíhalo 14 dní plných pláče a 7 hodinového vysedávání na nočníku kdy z ní vylezlo tvrdé hovínko.Od té doby (i když se snažím ji všemožně pomáhat:kompoty,šťávy,ovoce atd..) má podle mě podvědomý strach z kakání a skoro co dva dny (když má přijít kakání) se trápí na nočníčku než se vykaká.Stolička třeba není úplně tuhá,ale rozhodně máme problémy s kakáním.Dávám ji občas do čaje lactulosa sirup,ale ten ji potom vždycky tak strašně prožene,že se zase pokaká a efekt je podle mě nulový :|
Tak předem děkuji za radu Pavla
maleficarum

Re: zácpa u malých dětí

Odeslatod Terkinina v Čtv 22. Črc 2010 10:48:57

Dobrý den,
já jsem měla s dcerou úplně stejný problém,v zimě byla dlouho nemocná a dostala nějaká agresivní antibiotika,po kterých se nemohla vykakat a když tak jenom s pláčem a hrozným křikem.
Potom mě napadlo něco vyzkoušet a máme po problému,takže pokud by jste měla zájem dozvědět se více tak mi napište na email,já Vám ráda odpovím
terkinina@email.cz
Terkinina

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.