Meridia na hubnutí

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Re: Meridia na hubnutí

Odeslatod Alík v Ned 11. Črc 2010 8:52:59

Ahoj děvčata,
vím ,že jsem v diskusi o Meridii.
Ale slyšela jsem o prostředku HOODIA.Máte s tím nějaká zkušenost ? A jestli se dá koupit v lékárně ?
Něco PROTI CHUTI ,bych uvítala. Zdravím Vás.Alík
Alík

Odeslatod Dokyna v Čtv 19. Srp 2010 11:08:50

s004
Všechno je to o psychice a hledání příčin. Je to závislost jako každá jiná. Myslím tím samozřejmě problémy s tloušťkou a " slabou vůlí " a závislost na jídle.. Držím všem palce. D.
Dokyna

Odeslatod cinglik v Úte 31. Srp 2010 22:47:59

Zdravim, je mi sice jen 16let ale i prez to vidim sama na sobe jak vypadam... neni to zadny puberacky ze si nekdo s 50kg rekne juuuj ja sem tlusta, ja to na sobve vidim. i citim.. :-( , meridii jsem jiz brala 1 mesic a zhubla jsem 1,5kg. Bohuzel pak mi sestra Meridii odvezla kdyz se stehovala, a ja ji ted nemam kde sehnat, doktorka mi ji nenapise drive nez mi padne 18let, byla bych vdecna kdyby mi nekdo mohl prodat prasky Meridie na 3 mesice. dekuji Ela

Naposledy oživil Anonymous v Úte 31. Srp 2010 22:47:59
cinglik

Předchozí

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.