Ahoj holky , v prvni rade chci rict,ze tyto leky jsou opravdu na lekarsky predpis a ten kdo se je snazi koupit na netu opravdu hodne riskuje - a to zdravi ! dalepak na netu jseou predrazene - ano,chapu nektera z vas otehotnela,tak prodava..to je OK ale na jinych siskuzich jsem i cetla,prodam meridii na 3 mesice za 2000 kc - to je jasny vydelek 800 kc na nejake zoufale baculce,ktera se stydi zajit k lekari.. a dalepak - jakou mate jistotu ze tam bude meridie a ne treba paralen ? kdyz uz tak jedine osobni predani a urco bych neprodala 16ti lete slecne ,ktera se citi tlusta...hmmm...ja to beru jako vysmech.

Ja mam metrak

a jsem opravdu tlusta.Jen jsem se doktorovi zminila o me vaze,hned to tukal dopocitace a rikal , no to je jasna obezita to vam napisu. bez jakehokoliv vysetreni...takze bat se niceho nemusite

ale to je asi jak kde

) aktivne jsem mu dala 30 kc do kasicky...to me nezabije.

a supitala do lekarny, no nejprve teda k bankomatu,pac meridie 98 tabletek na ty 3 mesice mam za 1190 kc . a mohla jsem si vybrat,jestli chci silnejsi -tak jsem si 15mg vzala,ze :p

no a po tydnu mam dole 4kila.

Zadny vedlejsi ucinek nepozoruji, mozna to spani no,ze spim trosku mene...ale to je uplne v pohode.Takze holky, pokud se vase BMI pohybuje nad 28 tak bezte za lekarem bud obvodakem a nebo na gyndu. me BMI kleslo za ten tyden o 1 stupinek :eek coz je super..

potrebuju dolu 20 kg a je pravda ze meridii beru poprve. mozna ceho se bojim,ze az ji treba budu zase nekdy brat..po diteti treba,tak ze uz nebude tak fungovat... :roll jak jsem se i docetla...

ale bat se toho nebudem,protoze hubnuti zacina v hlave ! a taky ty finance jsou i leckdy motivujici. prece nechceme vyhodit 1200 kc,

ale 12 kg :grin :grin :grin aspon teda ja urcite (minimalne) Jinak holky piste piste piste sem - vzajemna podpora je velice dulezita :zzz