Rapid Slim

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Koupili by jste si Rapid SLIM?

Můžete označit 1 možnost

Zobrazit výsledky

Rapid Slim

Odeslatod :D v Úte 01. Dub 2008 22:28:50

Ráda bych se rychle zbavila nadbytečného tuku. Máte někdo zkušenost s přípravkem Rapid Slim?
:D

Re: Rapid Slim

Odeslatod petra v Stř 30. Dub 2008 17:10:44

užívám ho 12 dní a výsledky žádné, koupila jsem ho přes internet DocSimon za 500Kč. Snad to není podvod. Mám 120tbl.Berou se denně 4 tabletky. Začátkem května dám vědět jak jsem pochodila. Tak zatím. Nikdy jsem nic nezkoušela. jen jsem držela nějaké diety, včetně tukožroutské a u té jsem neshodila ani 1 kg. Jsem asi nějaká divná. Přibrala jsem totiž během 6 měs. 10 kg a to jsem se nepřejídala. tak zatím
petra

Odeslatod radim v Úte 03. Čer 2008 11:25:00

rapidslim pomuze ale co bys chtela za 12 dni vysledek se bude dostavovat az tak po mesici mozna po dvou chce to min i jest sportovat ne jen sedet za 2 mesice jsem jako chlap uzivanim rapidslimu zhodil 12 kilo
radim

Odeslatod iveta v Úte 29. Črc 2008 18:32:54

Chtěla jsem se zeptat jestli jsou tyhle tablety účinné??????Za jak dlouho mají nějaký efekt.
iveta

Odeslatod Alena v Úte 29. Črc 2008 18:44:18

Dnes jsem si koupila RAPID SLIM vzala jsem si dvě tablety, ale chtěla bych vědět jestli to má nějaký učinek kdo má nějakou zkušenost.
Alena

Odeslatod Alena v Stř 20. Srp 2008 14:51:30

Radime poraď máš přece zkušenosti dík
Alena

Odeslatod Terezka v Úte 05. Kvě 2009 6:30:07

Dobrý den,

já jsem Rapid Slim vyzkoušela. Užívala jsem ho asi 2 měsíce a měla jsem 7 kilo dole.K mému překvapení na mě tento přípravek skutečně zapůsobil.Navíc jsem vůbec neměla chuť na sladké a cítila jsem se plná energie.
Terezka

Odeslatod Z128 v Pát 15. Kvě 2009 11:45:10

Nevím čím to je, ale po požití Rapid Slimu se mi udělá špatně od žaludku. Dnes jsem dokonce po požití prášku zvracela. Beru doporučené množství. Takže jsem vyhodila peníze za balení.
Z128

Odeslatod veruš v Pát 12. Čer 2009 20:52:21

Rapid slim užívám druhý měsíc,ale zatím jsem zhodila jen jedno kilo..je pravda že vyloženě dietu nedržím, ale jsem relativně v pohybu každý den a snažím se jíst zdravěji..tak uvidím jestli mě ještě rapid slim překvapí....
veruš

Odeslatod terry v Úte 23. Čer 2009 14:20:57

dobrrý den!Jsem také z těch,co těmto přípravkům moc nevěří,ale přesto jsem rapid slim zakoupila.Nemám sice nadváhu,ale 3-5kg by mě stačilo schodit.Beru ho měsíc a mám 1a půl kg dole.Necvičím,ale lítám kolem domáctnosti a tříletého syna,takže jistý pohyb tu je.Občas mě po něm bolí hlava.Ale odbourala se mi chut na sladké.Jsem čilejší a mám větší vitalitu.Přisuzuji to ke složení,protože je tam ženšen a zelený čaj po kterých se mi vždy dobře trávilo.Nečekám,že zhubnu hodně a hned,ale myslím,že na mě to púsobí....
terry

Další

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.