celulitida - pomooooc

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

celulitida - pomooooc

Odeslatod petulkapet v Pon 31. Bře 2008 15:17:34

Zdravím všechny holčiny, co mají stejný potíže jako já :cry: :cry: s tou strašnou celulitidou...už jsem vyzkoušela 3 různý krémy z reklam, ale nic...má někdo nějakou zaručenou metodu,jak s ní zatočit? Pomozte prosííím ;)
petulkapet

Re: celulitida - pomooooc

Odeslatod celulitida v Úte 01. Dub 2008 20:29:56

Když někdo přijde na to, jak se s celulitidou spolehlivě vypořádat, dostane nobelovku :lol:
celulitida

Odeslatod martanka v Čtv 03. Dub 2008 16:20:15

Ahoj holky, no ja vyzkousela od vichy ten Lipocure krem,a pripadlo me, ze to zabiralo,ale kdyz jsem to prestala mazat,tak se to zas po nejako dobe vratilo....tak nevim :roll:
martanka

Odeslatod .... v Úte 08. Dub 2008 18:21:53

já odmala sem pravidelně sportovala, jenže pak se ze mě na tři léta stala totální lemra a já na stehnech a zadku před pár měsíci začla vídat pomerančovku... :o tak sem se holt začala znovu hýbat, nemyslim tim aktivně aerobik, běhání nebo tak něco.. místo busu sem chodila pěšky, v posteli zavedla náročnější polohy a jednou do týdne vytáhnu na půl hodiny kolo.. už zas mám nožky no problemo. a kdysi sem někde viděla nějaký spešl cviky na doma proti pomerančovce - zkuste se někam proklikat... přeju hodně štěstí a pevnou hladkou kůži dámy ;)
....

Odeslatod lucaM v Pát 11. Dub 2008 10:08:41

Ahoja, no me teda ani cviceni moc nepomaha, chodim na step a plavat. Asi je to teda malo. problem je, ze mam akorat jednu jedinou kamosku, ktera ju fakt nema, jinak to mame vsici.... :roll: a kremy.....nevim no, zkousela jsem Corectiu a Vichy.....mozna nejaky zlepseni tam bylo.... ;)
lucaM

Odeslatod luciebr v Sob 19. Dub 2008 9:32:41

Ahojky holky vite co by to chtelo?Aby se to chlapum zaclo libit a pak bychom nemeli starosti s nejakou pomerancovkou,napad dobry jenze modelky nam to kazi!(samozrejme ji mam taky ,a jakou! :P )
luciebr

celulitida Good by!!!

Odeslatod vendulinek v Úte 27. Kvě 2008 18:47:23

Celulitidu jsem měla po těhu až ke kolenům,hrozný.Zkusila jsem Niveu Good by! 2x denně masírovat masážní houbou na celu 15minut každou nohu od kolena k pasu,když jsem měla čas tak i 20minut,střídavé masírování teplou a studenou vodou,několikrát je to nepříjemný,ale pak se lehce zvykne a hlavně správná životospráva!!!Já tedy i hubla s odborníkem na hubnutí a držím si jak váhu tak celulitidu od těla:)Hodně štěstí všem venikwe@volny.cz(kdyby vás zajímal odborník na hubnutí)
vendulinek

Odeslatod EK v Sob 31. Kvě 2008 9:51:11

Zdravim, pokud mate nekdo zajem o radu jak na celulitidu a co s ni napiste mi na mejlik: eva.jm@seznam.cz rada s Vama vse proberu.
EK

Odeslatod Pepca v Úte 19. Srp 2008 20:47:04

Ja vam reknu co pomaha, bohuzel, hodne aerobniho i anaerobniho cviceni, mne pomaha posilovna, po ktere jdu jeste na dvacet minut na behaci pas, masaze (to hlavne!!), masiruju se jen vlastnima packama, nekde jsem precetla, ze na takovy zilky co mam na nohach by se nemelo kartacem, bo to zhorsuje. no riskovat to nebudu :) a hodne piiiiiit... jeste zkousim ted aloe vera a syrovatku. A co mi pomaha, to je zahrivaci krem na celu pred cvicenim. Drzim palce vsem, je to nekonecny boj :|
Pepca

Odeslatod Lucca v Úte 27. Led 2009 5:54:08

Tak hlavně se nejde spoléhat pouze na krémy. Já si moc dobře všimla, že na celulitidu má velký vliv pitný režim, potom samozřejmě pohyb. Krém je jen doplňkem.

Nezkoušeli ste někdo náplasti, koukám na tyhle Vitacell s006
Lucca

Další

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.