celulitida - pomooooc

Povídání o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách
Pravidla fóra
Vítejte na diskusním fóru Vše pro Zdraví, kde si můžete popovídat o svých problémech i zkušenostech. Odborné i laické články najdete v sekcích našeho informačního portálu - Diety a recepty - Nemoci - Léky - Jak fungují léčiva - Homeopatika - Bylinky - Očkování - Jak na hubnutí

Re: celulitida - pomooooc

Odeslatod Pavel Dráždil v Čtv 07. Led 2010 22:15:12

Čtyři kroky, které zatočí s celulitidou.

1. Začněte sprchou Svůj program proti celulitidě začněte při večerní a ranní hygieně. Nestojí to ani moc času navíc. K vypnutí pokožky je třeba rozproudit krevní oběh, a proto si dejte střídavě teplou a pak studenou sprchu. Masírujte problematické partie ve směru hodinových ručiček a nohy pak vždy od kotníků ke stehnům a hýždím. Sprchové gely s masážními zrníčky vyhladí zhrublý povrch a přírodní výtažky v nich vypnou pleť.

2. Krémy, které fungují Do vyhlazené a prokrvené pokožky vmasírujte krém proti celulitidě. Na stehnech pracujte oběma rukama najednou. Jednou napněte pokožku a druhou dlaní vetřete krém či gel. Začněte nad kolenem a pokračujte směrem vzhůru. Do hýždí vmasírujte krém opět směrem zdola nahoru a přitom pokožku jemně "poštipujte". Na břichu pracujte stejně a ve směru hodinových ručiček. Navíc si přidejte denní, aspoň hodinovou chůzi. Vybíhejte schody nebo jezděte na kole.

3. Přidejte něco navíc Na vznik celulitidy má vliv špatná životospráva, nedostatečný pitný režim, kouření nebo stres. Svůj podíl má i sedavé zaměstnání a málo pohybu – to všechno zpomaluje lymfatický oběh a způsobuje ochabování podkožního vaziva. Problém pomerančové kůže je spojený také s hladinou hormonů v krvi. S pomocí drobných změn ve stravování (zapomeňte na uzeniny a tučná jídla z fast foodu), dostatku tekutin (alespoň 2,5 litru denně) a pravidelného příjmu vitaminu C bude výsledek brzy patrný. Do svého programu zařaďte i kvalitní přírodní přípravky, které mají detoxikační a odvodňovací účinky.
Pavel Dráždil

Odeslatod Návštěvník v Ned 31. Led 2010 19:36:23

Ahojky.Nevim,odkud jste.Ale ja mela opravdu osklivou celulitidu na stehnech a na brichu.Nastesti bydlim kousek od Mlade Boleslavi a kamoska chodi k jedne maserce a ta ma pristroj na hubnuti a celulitidu v jednom.Tak jsem se objednala a uz po trech lezenich jsem si musela vzit pasek na kalhoty a celulitida se pomalu ztracela.Po deseti lezenich mam jak po tukovych polstarcich,tak po celulitide.no a jeste mi ten zazrak vylecil zanet mocoveho mechyre.Takze jsem spokojena.Celulitida se mi zatim neobjevila,je to uz neco pres rok.Jsem moc spokojena.Posilam cislo na pani,doufam,ze mi to nebude mit za zle.607131750.Julca s005
Návštěvník

Odeslatod nonynka v Stř 14. Dub 2010 19:14:46

kolik stojí takové léčení?
nonynka

Odeslatod lornie v Ned 11. Črc 2010 6:15:50

Milé dámy,

s celulitidou bojuju léta a skvěle proti ní zabírá lymfodrenáž – osobní zkušenost mám zde:

http://www.hanek-massea.cz/

Je to na Praze 6 a byla jsem moc spokojená – masér má i naprosto skvělý ceny: 150 Kč za jednu terapii – já chodím už 2 měsíce jednou týdně a celulitida je fakt o poznání lepší (hladší stehna, zadeček – fakt mi to funguje). Tak jednou za 14 dní si tam dopřeju i masáž nohou olejíčkem proti celulitidě a výsledky jsou fakt znát...vyzkoušejte. Zdravím ;)

Naposledy oživil Anonymous v Ned 11. Črc 2010 6:15:50
lornie

Předchozí

Zpět na Diskuze o nemocech, lécích, homeopatikách, hubnutí a dietách.